Yoga bij Yogandra

 

Andra in krijger houding in yoga ruimte

Alle lessen bij Yogandra worden op een ontspannen manier gegeven. Individuele aandacht staat in alle lessen centraal. De uitleg is rustig, waardoor er veel tijd is om te voelen wat een houding met je doet. Yoga nodigt je uit om opmerkzaam te zijn zonder iets te doen. Zo krijg je rust in je hoofd. Een belangrijke basis voor een goede gezondheid.

Andra in krijger houding in yoga ruimte

Wees aandachtig, wees wakker, wees hier nu aanwezig.

Dan herken je de sleur of routine. Doorbreek de sleur.” 

Yoga bij Yogandra

yogaruimte met kaarsen op de voorgrond

Hatha yoga

Hatha yoga is gericht op het doen van houdingen die lichaam en geest versterken. De nadruk ligt op het ontspannen in de houding, een ontspannende inspanning. Tijdens de hatha yogales worden de houdingen dynamisch afgewisseld met aandacht voor de adem en het voelen van het lichaam. Zo ontstaat er evenwicht in je lichaam en kom je in verbinding met jezelf.  Tijdens een proefles hatha yoga kun jij ervaren hoe je kunt ontspannen tijdens inspanning.

Klik hier voor je gratis proefles

Yoga nidra

Yoga nidra is een diepe ontspanningsoefening. Ook wel slaap yoga genoemd. Het enige wat je hoeft te ‘doen’ is te liggen en te luisteren.

Laag voor laag kom je in een steeds diepere ontspanning en kun jij je overtollige spanning loslaten. 

Jouw intentie begeleidt je hierin. Je gaat voelen en ervaren wat jij nodig hebt. Yoga nidra nodigt je uit om helemaal te onstapnnen en thuis te komen bij jezelf.

Je kunt yoga nidra volgen als les in de studio, online via livestream of als audio opname. Zo ben jij verzekerd van jouw wekelijkse rustmoment.

Meld je hier aan voor de yoga nidra les

Zachte yoga en meditatie

Tijdens de zachte yogales komen minder inspannende houdingen aan bod dan in de hatha yogales en wordt meer aandacht besteed aan ontspanning en meditatie. Er is veel ruimte voor het voelen van jouw lichaam en afstemming op de adem. Hierdoor is deze les geschikt voor mensen die minder lichamelijke inspanning aankunnen. Ook als je chronische klachten hebt, kun je meedoen binnen jouw mogelijkheden. Elke les zijn er vaste onderdelen die terugkomen. Je leert hoe je deze bewegingen en ontspanning onderdeel kan laten worden van jouw dagelijks leven.

Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

Buddha

contactgegevens

Bedrijfsnaam
Yogandra 

Bezoekadres:

Koniniginnekruid 1
2871 NP Schoonhoven 

Postadres: 

Lopikerhof 13
2871 PT Schoonhoven 

Mobiel: (+31) 06-19494683

Email: info@yogandra.nl 

 

Kaart locatie Yogandra Schoonhoven

KvK: 72930810
BTW: NL 002206382B87

Algemene Voorwaarden

volg mij via