Wie is Yogandra?

Mijn naam is Andra Leushuis (1972). Tijdens een reis naar Thailand in 2001 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Ik was meteen verkocht. Terug in Nederland ben ik direct een yogadocent gaan zoeken en lessen gaan volgen. Het betekent voor mij rust, waardoor het gemakkelijker is om mijn eigen gevoel te volgen. Al een hele poos had ik het gevoel meer te willen doen met yoga. In 2011 heb ik de knoop door gehakt. Ik heb mijn baan opgezegd en heb mij aangemeld bij de 4-jarige, erkende, yogaopleiding bij de Intensieve Yogascholing Utrecht (1975-2013) o.l.v. Rob Obermeijer, direct leerling van Harish Johari. In 2015 heb ik deze opleiding afgerond. Ik ben gediplomeerd in hatha yoga, chakrayoga en yogafilosofie. Sinds 2014 geef ik wekelijks les in Schoonhoven. Eerst in “De Oude Apotheek”.
Per 1-1-2022 is Yogandra gevestigd aan de Koninginnekruid 1 in Schoonhoven. 

Yoga is voor mij niet alleen de oefeningen, het is onderdeel van mijn leven. Om mijn yoga-pad steeds met aandacht te kunnen blijven volgen, neem ik regelmatig deel aan workshops, en bijscholingen om mij verder te verdiepen. Ook ga ik regelmatig naar retraites om weer even helemaal tot mezelf te kunnen komen.

 

  Vereniging Yogadocenten Nederland