Elke dag bewust pauze

Andra relax in de boom

Alle dagen ontspannen zijn. Kan dat? Of moet je daarvoor een uur op een yogamatje liggen of mediteren? Ik ben van mening dat alle dagen ontspannen zijn mogelijk is voor iedereen, zonder uren bezig te zijn. Ook jij kunt dat!

Met mijn Pauzepakket help ik je graag dat te bereiken. Het is de hoogste tijd om te ontdekken waar jouw pauzeknop zit en hoe jij meer energie uit je pauze kunt halen. Waar wacht je nog op?

Andra relax in de boom

Het Pauzepakket

Met het Pauzepakket kun je bewust pauze nemen, door daadwerkelijk elke werkdag een korte pauze te nemen en ook door thuis je rustmomenten in te bouwen.

In mijn werk, als arbeidsdeskundige en als yogadocent, kom ik dagelijks mensen tegen die niet goed voor zichzelf zorgen, door geen pauze te nemen. Met als gevolg lichamelijke en mentale klachten door stress, soms zo erg dat werken niet meer mogelijk is. Misschien denk jij nu wel, terwijl je dit leest; DAT BEN IK!

Jij bent daarin niet alleen, ik was ook zo. Steeds meer kwam bij mij het besef dat ik mijn ervaring en opgedane kennis, op het gebied van ontspanning, kan inzetten voor jou, zonder dat je meteen bij mij op de yoga mat hoeft te komen, maar jij wel elke dag bewust jouw ontspanningsmoment kan pakken. Zo is het Pauzepakket ontstaan.

Wat kun je doen?

Het Pauzepakket is een verzameling oefeningen die je tijdens je pauze of tijdens je werk kunt doen. Uiteraard kun je ze ook thuis gebruiken. Het zijn eenvoudige oefeningen die je bewust maken van je lichaam, je ademhaling en je gedachten. Ze helpen je om meer ontspannen de dag door te komen.  Het zijn gemakkelijke, maar effectieve manieren om stress los te laten en op te laden, zelfs tijdens de drukste werkdagen. Hierdoor voel jij je weer vitaal en vol energie.

Een pauze overslaan, is dat dan zo erg?

Een aantal jaren geleden was ik zelf de eerste die een pauze oversloeg. Nog even doorgaan, zodat het werk af is, dan neem ik straks wel pauze, om er vervolgens achter te komen dat de dag al bijna om is en het eigenlijk geen zin meer had om nog pauze te nemen. Dan stop ik wel iets eerder met werken. Ook niet dus. Gevolg?

Een continu gehaast gevoel in mijn lijf, een versnelde hartslag, een prikkelbaar gevoel en weinig energie. Mijn ademhaling was oppervlakkig en mijn lichaam leek wel een blok beton. En weet je, dat ik dat gevoel soms nog steeds kan ervaren als ik het druk heb? Zo stevig zit het in mijn lijf ingesleten. Als je nooit de tijd neemt om te ontspannen, kan stress zich ophopen in je lichaam. Deze opeenhoping van stress kan leiden tot ernstige lichamelijke en mentale problemen. Ik heb het op de harde manier geleerd. Op een dag was het klaar, had ik geen energie meer. Ik heb mijn baan opgezegd, omdat mij dat op dat moment het beste leek. 

Ja, structureel een pauze overslaan is erg.

Had ik toen maar geweten wat ik nu weet.

Nu weet ik dat signaal van mijn lichaam goed te herkennen en weet ik wanneer het tijd is voor een pauze of om te stoppen met werken. Maar daar is wel wat tijd overheen gegaan. De ruimte die ik had gecreëerd door mijn baan op te zeggen, heb ik besteed om mij te verdiepen in de yoga filosofie. Daar leerde ik stap voor stap hoe je je lichaam kunt voelen en hoe je weer in contact kunt komen met jezelf. Nog steeds ontdek ik door de yoga filosofie elke dag nieuwe dingen. Het is een doorgaande ontdekkingsreis die mij veel brengt.

Ik gun het jou ook dat je leert om op tijd het pauze signaal te herkennen. Dat jij het niet zo ver laat komen, dat je over jouw grens gaat, maar dat jij de tijd neemt om te ontspannen. Regelmatig een korte pauze nemen draagt bij aan je productiviteit, je energie herstelt zich en je lichaam ontspant.

De oefeningen in het Pauzepakket variëren van bewegen tot een moment tot rust komen bij de adem. Oefeningen die achter je bureau kunt doen of lekker buiten (of een andere rustige plek). 

Het Pauzepakket is ontworpen om je te helpen bij:

 • Je lichaam bewust te ontspannen;
 • Je ademhaling te kalmeren en te verdiepen;
 • Je gedachten te vertragen;
 • Je energie te herstellen;

Het Pauzepakket bevat 5 audio-opnames door mij ingesproken. Je hebt geen extra attributen nodig alleen jezelf! Je kunt de oefeningen zo vaak doen als jij wilt, er is geen limiet. Sterker nog, hoe vaker jij de oefeningen doet, hoe meer ontspanning je zult ervaren.

Als jij regelmatig bewust pauze neemt met het pauzepakket dan zul merken dat:

 • Jij beter kunt ontspannen;
 • Jij meer rust in je hoofd hebt;
 • Jij een betere focus hebt;
 • Jij je meer vitaal voelt;
 • Jij meer gedaan krijgt op een dag;
 • Jij niet meer achter de feiten aan loopt;
 • Jij minder stress hebt;
 • Jij aan het eind van de werkdag meer energie hebt;
 • Jij je positiever voelt;
 • Jij meer balans ervaart;
 • Jij meer ruimte hebt;
 • Jij … (zelf in te vullen).

Wil jij dit ook? Met één druk op de pauzeknop hiernaast kan jij ook bewuster pauze nemen. Voor de investering hoef je het niet te laten; voor slechts 49 euro (incl. btw) ontvang jij het pauzepakket en heb je onbeperkt toegang tot ontspanning. Let op! Dit is een introductieprijs die nog voor dit jaar geldt. Vanaf 1 januari 2024 wordt de prijs 69 euro. 

Kan je niet genoeg krijgen van het Pauzepakket en wil nog meer ontspanning? Klik dan HIER en bekijk wat ik nog meer voor jou kan betekenen.

contactgegevens

Bedrijfsnaam
Yogandra 

Bezoekadres:

Koniniginnekruid 1
2871 NP Schoonhoven 

Postadres: 

Lopikerhof 13
2871 PT Schoonhoven 

Mobiel: (+31) 06-19494683

Email: info@yogandra.nl 

 

Kaart locatie Yogandra Schoonhoven

KvK: 72930810
BTW: NL 002206382B87

Algemene Voorwaarden

volg mij via