Agenda

Andra zittend in meditatie houding yoga ruimte koninginnekruid

Op deze pagania vind je informatie over workshops en andere activiteiten die in de yogastudio worden gegeven.

Andra zittend in meditatie houding yoga ruimte koninginnekruid

Nieuwe activiteiten bij Yogastudio Yogandra

Nieuwe activiteiten bij yogastudio Yogandra

Yin Yoga

Dans Meditatie

Familie opstellingen

Yin yoga vanaf 11 april 2024

Vanaf donderdag 11 april geeft Myrthe Duursma yin yoga bij Yogastudio Yogandra.

Naast het feit dat het simpelweg een hele fijne yogales is waarbij je goed in contact komt met jezelf, is het een ideale aanvulling wanneer je actief sport. Daarnaast helpt yin yoga  meer rust in je hoofd te creëren. 

Yin Yoga is een (relaxte) yoga vorm waarbij we actief werken aan het soepel houden én maken van de bindweefsels en fascia. Een mooie aanvulling wanneer je graag zowel fysiek als mentaal fit en vitaal wilt blijven. Naast het feit dat het simpelweg een hele fijne yogales is waarbij je goed in contact komt met jezelf, is het een ideale aanvulling wanneer je actief sport. Dit omdat we actief werken op zowel de oppervlakkige als diepliggende bindweefsels. Daarnaast helpt yin yoga meer rust in je hoofd te creëren. Het een fijne manier om even bewust bij jezelf te komen.

Met jouw abonnement of strippenkaart kun je aan deze les deelnemen. En natuurlijk ook als een losse les. De lessen zijn elke donderdagavond van 19.30 – 20.45 uur.

myrthe foto op een yoga matje in het gras

Even voorstellen

Hoi, ik ben Myrthe Duursma. Ik geef al jaren Yin en Hatha Yoga op verschillende scholen. In mijn lessen ben ik altijd enthousiast, persoonlijk en sta ik graag met beide voeten op de grond. Daarnaast ben ik trotse moeder van 2 tieners en woont samen met haar gezin in IJsselstein.

Dans meditatie 8 juni 2024

De eerste dansmeditatie was een groot succes. Heb je deze gemist? Goed nieuws, de volgende dansmediatie-avond staat  gepland voor zaterdagavond 8 juni. Vanaf 19.30 uur ben je welkom om even de boel de boel te laten en alles uit je lijf te dansen wat niet nodig is in dit moment. Een moment om je helemaal vrij te voelen.

Mediteren dat is toch zitten op een kussentje? Nou zeker niet, meditatie is het ervaren van verbondenheid, het ervaren van berusting. Een heerlijk gevoel is dat. Dansen is één van de manieren om via je lichaam tot deze ervaring te komen. Deze avond komen we samen en begeleid ik je in het dansen. Je hebt hier geen ervaring voor nodig. Het wordt een ontspannen avond van, uit je hoofd en drukte van het leven, naar jezelf en de ontspanning. Ben jij erbij?

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers dus. Koop nu je early bird ticket door een berichtje te sturen naar +31 612494666

Tot dan, liefs Juanne

Juanne

Even voorstellen

Hoi allemaal, mijn naam is Juanne, 28 jaar oud en ik woon in Polsbroekerdam. Ik heb een grote passie voor dansen. Het brengt mij in connectie met het lichaam, in connectie met anderen en met het leven. Een spiegeling van wat er leeft in mij soms mooi soms pijnlijk.

Via het dansen in connectie te komen met de ander vind ik het mooiste wat er is.

Familie opstellingen 21 september 2024

Ieder van ons is onderdeel van een systeem (familie, cultuur, werk, etc.) en soms is het een uitdaging om daar goed mee om te kunnen gaan. Deze middag is interessant voor iedereen die zich uitgenodigd voelt om naar patronen te kijken waar je tegen aan loopt. Denk bijvoorbeeld aan: een gevoel van er niet bij horen, je ergens niet thuis voelen of een verlangen naar iets etc.

Gedurende deze middag is er ruimte voor 2 of 3 vraaginbrengers en maximaal 10 representanten. Ben je geïnteresseerd om een vraag in te brengen? Dan kun je je aanmelden als vraaginbrenger.

Heb je geen specifieke vraag en ben je nieuwsgierig naar hoe een familieopstelling werkt? Dan kun je je aanmelden als representant.

De workshop gaat door bij minimaal 2 vraaginbrengers en 6 representanten of in overleg.

De opstellingen worden begeleid door Jacqueline. Gecertificeerd en ervaren begeleider in familieopstellingen en systemisch coach. Belichter met een tikkie magie😉.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline via opwegnaarverlichting@gmail.com

De bijdrage voor een vraagsteller is €99. De bijdrage voor een representant is €33. Breng je een introducee mee dan krijg jij een korting van €11.

Inbegrepen: Thee, koffie, water en lekkers (zoet en hartig)
Zelf meenemen: Slofjes of Sokken

Graag (ruim) van tevoren aanmelden.
Datum: Zaterdag 21 september 2024 en 30 november 2024
Tijd: 13.00 tot circa 17.30 uur
Inloop vanaf 12.30 uur

Aanmelden kan via opwegnaarverlichting@gmail.com. Betaling vooraf per betaalverzoek of contant op de dag zelf.

contactgegevens

Bedrijfsnaam
Yogandra 

Bezoekadres:

Koniniginnekruid 1
2871 NP Schoonhoven 

Postadres: 

Lopikerhof 13
2871 PT Schoonhoven 

Mobiel: (+31) 06-19494683

Email: info@yogandra.nl 

 

Kaart locatie Yogandra Schoonhoven

KvK: 72930810
BTW: NL 002206382B87

Algemene Voorwaarden yogalessen

volg mij via