Focus en ontspannen workshop schoonhoven Koninginnekuid Andra meditaite

Workshop focus en ontspanning

Op vrijdagavond 16-12-2022 geef ik voor de vierde keer de workshop focussen en ontspannen, met als doel permanent meer rust in je hoofd. Hierin vertel ik je alles over het belang van het nemen van kleine pauzes en hoe je die in je dagelijkse bezigheden kunt inbouwen. Je leert de aandacht te richten op wat goed is voor jou, door je lichaam te voelen.

 

Zo lukt het echt; meer rust in je hoofd.

 
Deze avond laat ik jou de diepe rust en stilte in jezelf ontdekken door meditatie. Tijdens de verschillende oefeningen leer je hoe je makkelijk zelf kunt ontspannen. Dat helpt je om de juiste keuzes te maken voor jezelf. Niet moeilijk of tijdrovend, maar simpel en makkelijk toepasbaar. Stapsgewijs ontdek je welke zithouding voor jou goed werkt, wat eigenlijk een gezonde ademhaling is en leer je hoe je binnen een paar minuten het lichaam van top tot teen kunt ontspannen. Na de workshop weet jij hoe je elke dag makkelijk kunt mediteren en je hoofd tot rust brengt, voor meer focus en ontspanning.
 

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 16-12-2022
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Waar: Yogastudio Yogandra, Koninginnekruid 1, Schoonhoven
Deelname: €30,-
Maximaal 10 deelnemers

Boek nu je pauze!  Je kunt mij bereiken via info@yogandra.nl of stuur een WhatsApp naar 06 19 49 46 83.