Rust in je hoofd

 

 

Elke dag meer rust in je hoofd met de workshop meditatie

Meditatie zorgt voor meer rust in je hoofd. Meditatie zorgt voor een rustiger adem. Meditatie zorgt ervoor dat je minder spanning in je lijf voelt. Door elke dag bewust een moment voor jezelf te nemen helpt het jou rust te vinden in je dagelijkse bezigheden, creëer je rust in je hoofd en ervaar je minder stress.

Hoe fijn zou het zijn als jij dit eenvoudig thuis kan doen?

Dat kan! In de workshop meditatie die ik binnenkort ga geven bij Women Sports Only Schoonhoven leer je hoe je dit kan doen.
In de workshop geef ik je oefeningen, tips en weetjes over hoe je meditatie onderdeel kan laten worden van jouw dagelijks leven. Niet moeilijk of tijdrovend, maar simpel en makkelijk toepasbaar.

Wees welkom!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dit weleens een keertje proberen? Iedereen is welkom dus ook niet-leden en mannen zijn hartstikke welkom tijdens deze workshop. Stuur een mailtje naar info@womensportsonlyschoonhoven.nl  of info@yogandra.nl om je in te schrijven, want vol is vol! Na inschrijving sturen wij jou een betaalverzoekje. Zegt het voort, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de workshop bel of app dan gerust Andra Leushuis op 06-19494683.