Waarom juist nu yoga?

In deze tijd is niets meer wat het was. We worden beperkt in onze bewegingsvrijheid en zijn noodgedwongen meer thuis. Werk en privé gaan door elkaar. Het vraagt allemaal veel van ons aanpassingsvermogen. De een kan hiermee beter omgaan dan de ander. Yoga kan je helpen hiermee beter om te gaan. Het zorgt aan de ene kant voor een stuk lichaamsbeweging, de spieren en gewrichten worden getraind en het lichaam wordt weer soepel. Aan de andere kant geeft yoga mentale rust, door een gerichte aandacht op het lichaam en de focus in het hier en nu.  Het regelmatig beoefenen van yoga heeft veel voordelen dit zijn:

  • Flexibeler worden
  • Sterker worden
  • Leren ontspannen
  • Een betere focus
  • Een betere bloedsomloop
  • Meer energie
  • Vermindering van stress
  • Pijnverlichting
  • Een betere ademhaling

Bij Yogandra is het mogelijk om zowel live in de studio als online de yogalessen te volgen. Wil je het een keer proberen? Aanmelden voor een proefles kan via de website bij contact of mail naar info@yogandra.nl.