Deze sessies zijn vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. Nieuwe data volgen.

Sound healing

Onlangs heb ik een heerlijke sound healing sessie, gegeven door Rogier van de Ree van Lighthouse-Haven, mogen ondergaan. Door de sound healing kom je meer in balans. De instrumenten werken op fysiek, emotioneel, mentaal, psychologisch en energetisch niveau. Na afloop van de sessie ben je meer ontspannen en lijken sommige issues veel minder zwaar te wegen dan daarvoor.

Dit is zo goed bevallen, dat we besloten om samen twee sessies te organiseren in De Oude Apotheek.

Wanneer

Zondagochtend 5-4-2020 om 10.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur.
Dinsdagavond 7-4-2020 om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. De sessie duurt ongeveer 1,5 uur en wordt afgesloten met thee en wat lekkers. De kosten bedragen €25,- per persoon. Vooraf te voldoen. Minimaal 3 en maximaal 6 mensen deelnemers per sessie.

Kosten en aanmelding

Aanmelden voor een van de sessies kan door een mail of een app, voor 29-03-2020, naar mij te sturen.
Je deelname is definitief na betaling van de kosten.

Hieronder vind je meer informatie over de sound healing.
Of kijk op de website van Rogier www.lighthouse-haven.nl

Informatie van Rogier

Muziek is geen vreemde taal die je wel of niet verstaat. Muziek is universeel, gaat voorbij aan het ego en werkt in op diepere lagen van je zijn. Dat doet het altijd, of je je daar nu wel of niet van bewust bent. Afhankelijk van de intenties van de muzikant(en) is dit zuiver en werkt het helend of is dit onzuiver en werkt het conditionerend.

Rogier bewandelt een Sjamanistische weg. Hij gebruikt 15 verschillende instrumenten om je mee te nemen op reis naar je hart. Je komt in een diepe staat van ontspanning, waarin het makkelijker is om los te laten wat je niet langer dient en toe te laten wat je helpt. Sommige mensen ervaren dit heel duidelijk via sensaties in hun lichaam, terwijl anderen dit niet of nauwelijks voelen en dat is ook goed. Je mag er op vertrouwen dat er altijd iets gebeurt, of je dat nu wel of niet waarneemt. Er is sowieso de ontspanning waar je heerlijk van kunt genieten.

Rogier: “Sound Healing is als een massage: soms om iets los te maken, soms gewoon omdat het fijn is.”.

Je bent van harte welkom om een Sound Healing sessie van Rogier bij te wonen.”

In licht en liefde 🌟❤️🙏🏻,

Rogier van de Ree