Gelukkig nieuwjaar! Dat is wat Ria en Andra iedereen wensen voor 2020.

Het afgelopen jaar was een goed jaar. Ria is begonnen met geven van yin yoga. De zolder van De Oude Apotheek is helemaal verbouwd tot een prachtige ruimte voor yoga en meer en de yoga nidralessen worden nu elke twee weken gegeven.

Voor 2020 staat ook weer een mooi yogajaar voor de boeg. Met 8 reguliere lessen per week en 1x per twee weken een yoganidra les. Op woensdagochtend en woensdagavond kun je terecht voor een yoga en meditatieles, gegeven door Andra. In de les wordt hatha yoga en meditatie gecombineerd. Eerst lekker bewegen, daarna ontspannen en afsluitend helemaal tot jezelf komen in de meditatie. Op donderdagavond zijn er welgeteld 4 yogalessen. Ria geeft dan twee yin yogalessen en Andra geeft twee hatha yogalessen. Vrijdagochtend geeft Ria ook nog twee yin yogalessen.

Heb je geen zin om houdingen te doen en wil je toch helemaal ontspannen? Dan is er de yoganidra les. In deze les maak je een reis door het lichaam, wat punt voor punt wordt langsgegaan. Vervolgens ga je dieper naar binnen in een diepe ontspanning. Deze les is 1x per twee weken op dinsdagavond in de even weken.

Al met al een een ruim aanbod aan lessen. Ria en Andra hebben weer veel zin in dit nieuwe yogajaar. Wij verwelkomen jullie graag in De Oude Apotheek in de voormalige huiskamer of op de prachtig verbouwde zenzolder. De Oude Apotheek is gevestigd op de haven in Schoonhoven. Nogmaals een heel gelukkig nieuwjaar!

Houdt deze website in de gaten voor nog meer ontspannen yoga momenten.

Hartelijke groet,

Ria Harmsen en Andra Leushuis