Mijn leraar zei, als je iets wilt leren moet je het vaak doen. De kracht van het leren is herhaling. Om jezelf iets eigen te maken heb je 21 dagen nodig, dan zit het in je systeem.

Yogandra wil met jullie de uitdaging aangaan om de hele maand september, 30 dagen, elke dag de Zonnegroet te doen. Het liefst in de ochtend, minimaal 3x. Meer mag natuurlijk ook. Vaak hoor ik, “ik wil het wel doen, maar ik weet niet goed hoe de Zonnegroet gaat.” Hierbij de kans om de zonnegroet van binnen en van buiten te ervaren. Ik zet hieronder een plaatje van de volgorde van de houdingen. Je kunt ook op YouTube kijken voor een instructie video. Of je doet met mij mee zaterdag ochtend 1 september as. om 7.00 uur in #deoudeapotheek. Dan zal ik de Zonnegroet een paar keer voor doen en helpen bij de houdingen. Als je met mij wilt meedoen laat het dan even weten in een reactie. Er is plek voor 8 mensen.

Doe je mee met #dezonnegroetchallenge?