Het doel van de 2016-editie van Serious Yoga
Heel simpel, het doel om met zoveel mogelijk mensen in heel Nederland yoga of een yoga-gerelateerde activiteit te doen om aandacht te vragen, geld in te zamelen en positieve energie te genereren voor kinderen die onnodig sterven aan een longontsteking.

Lees meer op http://seriousrequest.3fm.nl/nieuws/detail/5351472/doel-3fm-serious-request-2016-longontsteking

Yogandra draagt graag een steentje bij met een donatie box en speciale lessen. Het geld dat we ophalen met onze lessen voor SeriousYoga gaat rechtstreeks naar 3FM Serious Request 2016 en dus naar het goede doel van 2016: het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. SeriousYoga sprak ons meteen aan. Er lijkt ons geen betere verbinding te leggen tussen yoga en sterfte door longontsteking dan met de helende adem. Adem is zo’n beetje de belangrijkste sleutel in de beoefening van yoga. Daar zet Yogandra graag haar energie en adem voor in!

We zijn meteen aan het plannen geslagen en op zaterdag 10-12-2016 om 9.00 uur, woensdag 14-12-2016 om 20.00 uur en zondag 18-12-2016 om 13.30 uur worden de lessen geven, volledig op donatiebasis. Mensen die graag willen yoga’en – beginners en gevorderden kunnen zich aanmelden via info@yogandra.nl of 0643046117. Locatie, De Oude Apotheek, Haven 67, Schoonhoven. Kijk ook op www.facebook.com/yogandra.nl.

Wil je niet yoga’en, maar wel doneren? Dat kan ook. Dat doe je via de rode sponsorknop op de 3fm kom-in-actie-site: https://kominactie.3fm.nl/actie/seriousyoga